Sandstone Cutting Diamond Saw Blade Beton Aspal Cutter Blade

Katrangan singkat:

  • 1. Segmented rim menehi urip nglereni maksimum lan dirumuske karo mirah-bahan dhuwur lan matriks jaminan unik kanggo nglereni agresif cepet.
  • 2.Segmen ditempelake ing inti dening brazing karo solder perak.
  • 3. Segmen Diamond kualitas dhuwur Digawe saka Diamond kelas dhuwur
  • dening Teknik Khusus lan Lanjut.
  • 4. Becik kanggo nglereni agresif beton, bata, blok, watu, lan stucco.
  • 5. Bisa digunakake karo grinders amba lan saws bunder cilik.
  • 6. Pemotongan garing utawa udan.
  • 7.Diamonds lan ikatan ing lapisan njaba lan njero dirancang kanthi teliti kanggo njamin stabilitas nglereni.
  • 8.Specifications diwenehake dening pelanggan kasedhiya.
  • Digunakake kanggo marmer, granit, ubin keramik, fiberglass, watu biru, watu pasir, etc.

Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Ukuran: 250*10*2.6*22.23 mm Ing Simpenan
Bahan: Partikel berlian ultra-halus
Brand: Pilihu & Lansheng Negotiated
Bore Dia.: 22,23 mm Customized
Diameter njaba: 250 mm Customized
Ketebalan: 2,6 mm Customized
Dhuwur: 10 mm Customized
Cocog kanggo: Beton bertulang, etc. Rembugan

FAQ

3 Apa sampeyan bisa nyedhiyakake kustomisasi?
Ya, Kita ora mung bisa nyedhiyakake kustomisasi produk, nanging uga kustomisasi kemasan, lan uga bisa mbantu sampeyan nindakake layanan desain kemasan gratis.

4 Apa sampeyan bisa menehi conto sadurunge nggawe pesenan gedhe? Apa sampel gratis?
Ya, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan nyoba sadurunge nggawe pesenan akeh, nanging sampeyan kudu nanggung biaya sampel lan biaya pengiriman. Kita bisa menehi sawetara diskon ing pesenan sakteruse kanggo nggawe serep biaya sampel.

5 Suwene wektu pangiriman sampeyan?
"1, Kita bisa ngirim ing 3 dina kanggo item Simpenan sawise pembayaran.
2, Biasane, Kita bisa ngirim conto selaras ing 7 kanggo 10 dina sawise payment.It bisa rembugan ing kahanan khusus.
3, Biasane, kita bisa ngirim pesenan akeh ing 35-45 dina sawise pembayaran. Yen sampeyan duwe kahanan sing penting, kita bisa rembugan nalika sampeyan nggawe pesenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita