Piranti Diamond

  • Customized Ultra Thin Ceramic Tile Cutting Diamond Saw Blade

    Customized Ultra Tile Keramik Cutting Diamond Saw Blade

    • 1.Double-sisi wedhi, untu densified, nglereni alus tanpa chipping. Digawe saka baja paduan kekuatan dhuwur, kekerasan dhuwur, ora ana deformasi
    • 2.Grit baja emas sing dipilih: nggawe lading landhep lan awet, lan efek nglereni lancar
    • 3. Silent nglereni non-kobong Piece: desain ilmiah saka panas-abang muffler, ora gampang kanggo diobong lan luwih awet
    • 4. Cocog kanggo granit, marmer, ubin keramik, bata engineering, masonry, gendheng hard lempung, porselen etc.
  • Cobalt Body Wall Slotting Diamond Circular Saw Blade

    Kobalt Awak Wall Slotting Diamond Circular Saw Blade

    • Digunakake kanggo nglereni granit, aspal, marmer, watu pasir, watu gamping, beton, lavastone.
    • Fitur utama:
    • 1. Gampang lan cepet nglereni, ora pinggiran bejat.
    • 2. umur dawa lan kinerja stabil
    • 3.Asil nglereni apik lan efisiensi dhuwur
    • Kontrol kualitas:
    • 1.kekerasan agul-agul saw kanggo njamin kualitas apik.
    • 2.We mriksa tingkat flatness kanggo ndeleng yen iku nganti standar.
    • 3.We uga nindakake sawetara nyobi nglereni kanggo mriksa sawijining nggunakake fungsi.
    • 4. Lini perakitan manufaktur profesional.
  • Thickened Diamond Slotting Saw Blade For Municipal & Road Construction

    Thickened Diamond Slotting Saw Blade Kanggo Municipal & Konstruksi dalan

    • 1. Diamond cutter agul-agul, kita nganggo rumus unik kanggo beton atose beda.
    • 2. Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat, kanggo njamin kualitas stabil.
    • 3. Kita saw agul-agul duwe umur dawa karo ketajaman ing rega cukup. Kita bisa nyetel ketajaman miturut syarat khusus pelanggan.
    • 4. Produk kita bisa nyuda gesekan nglereni akeh, nambah flatness slab, ngirit energi.
    • 5. Kita nggunakake Kerajinan: laser gandheng, frekuensi dhuwur gandheng, sintered (panas dipencet, kadhemen dipencet)
  • Turbo Diamond Saw Blade For Tiles Ceramic Fiberglass And Stones

    Turbo Diamond Saw Blade Kanggo Ubin Keramik Fiberglass lan Watu

    • 1.Desain bolongan bisa bantuan agul-agul kanggo dissipate panas sak nggunakake. nyuda generasi gangguan.
    • 2.Sharp cutting luwih nyandhang-tahan lan nduweni umur layanan dawa.
    • 3.Ultra-lancip / cetha / kacepetan nglereni cepet / Rampung apik.
    • 4.Smooth & cepet nglereni tanpa chipping.
    • 5. rega Competitive lan kualitas unggul.
    • 6.Paket aman lan pangiriman cepet
    • 7. Layanan profesional & apik banget
    • Digunakake kanggo: porselen, Granit, Keramik, Marmer, Tile, Vitrified Brick, Micro-kristal watu, Keramik kothak, Marmer Slice
  • Diamond disk 115/125/180/230mm Mesh Thin Turbo Cutting Saw Blade For Porcelain Tile Cutting Disc

    Diamond Disk 115/125/180/230 Mm Mesh Tipis Turbo Cutting Saw Blade untuk Porselen Ubin Cutting Disc

    • Fitur produk:
    • 1.Efficient: Unik turbo bolong rim agul-agul lan X untu nyedhiyani cepet, pas, nglereni Gamelan.
    • 2. High Performances: tengah nglukis kanggo supaya geter lan wobbling. Flange kaku ing tengah njamin potongan lurus.
    • 3.Awet: High Performance diamond matriks menehi umur dawa lan aman materi meningkat.
    • 4.Ultra-lancip: Kanggo nglereni cepet lan kurang sampah. Pisau turbo sing dikuatake ultra-tipis iki minangka cakram pemotong paling cepet kanggo bahan atos.
    • 5. Cutting garing lan udan: 4.5 "agul-agul pemotong kothak iki nduweni rim berlian 0.4", bisa digunakake garing utawa teles, mathuk paling saws kothak lan gilingan amba tangan-dianakaké karo arbor 0.87″.
    • 6. Aplikasi: ubin porselen, keramik, granit, marmer, watu. Iki minangka pisau gergaji berlian sing cocog kanggo installer kothak, DIY krasan.
  • Sandstone Cutting Diamond Saw Blade Concrete Asphalt Cutter Blade

    Sandstone Cutting Diamond Saw Blade Beton Aspal Cutter Blade

    • 1. Segmented rim menehi urip nglereni maksimum lan dirumuske karo mirah-bahan dhuwur lan matriks jaminan unik kanggo nglereni agresif cepet.
    • 2.Segmen ditempelake ing inti dening brazing karo solder perak.
    • 3. Segmen Diamond kualitas dhuwur Digawe saka Diamond kelas dhuwur
    • dening Teknik Khusus lan Lanjut.
    • 4. Becik kanggo nglereni agresif beton, bata, blok, watu, lan stucco.
    • 5. Bisa digunakake karo grinders amba lan saws bunder cilik.
    • 6. Pemotongan garing utawa udan.
    • 7.Diamonds lan ikatan ing lapisan njaba lan njero dirancang kanthi teliti kanggo njamin stabilitas nglereni.
    • 8.Specifications diwenehake dening pelanggan kasedhiya.
    • Digunakake kanggo marmer, granit, ubin keramik, fiberglass, watu biru, watu pasir, etc.
  • Asphalt Road Cutting Diamond Saw Blade

    Asphalt Road Cutting Diamond Saw Blade

    • Digunakake Kanggo Cut granit, aspal, marmer, sandstone, watu gamping, beton, lavastone.
    • Fitur utama:
    • 1. Gampang lan cepet nglereni, ora pinggiran bejat.
    • 2. umur dawa lan kinerja stabil
    • 3.Asil nglereni apik lan efisiensi dhuwur
    • Kontrol kualitas:
    • 1.kekerasan agul-agul saw kanggo njamin kualitas apik.
    • 2.We mriksa tingkat flatness kanggo ndeleng yen iku nganti standar.
    • 3.We uga nindakake sawetara nyobi nglereni kanggo mriksa sawijining nggunakake fungsi.
    • 4. Lini perakitan manufaktur profesional.
  • Sharp Granite Cutting Diamond Saw Blade

    Sharp Granite Cutting Diamond Saw Blade

    • Granit nduweni kekerasan sing dhuwur lan tahan tahan: berlian minangka zat sing atos saiki ditemokake ing alam, lan bilah gergaji digawe saka berlian nduweni kekerasan dhuwur lan tahan nyandhang.
    • Pinggir nglereni banget landhep: pojok pemotongan bilah gergaji berlian bisa diasah banget
    • Konduktivitas termal sing apik: berlian nduweni konduktivitas termal sing dhuwur lan diffusivity termal, nglereni panas gampang dibubarake, lan suhu bagian pemotongan pisau gergaji kurang.
    • Koefisien ekspansi termal sing sithik: Koefisien ekspansi termal saka berlian kaping pirang-pirang luwih cilik tinimbang karbida semen, lan owah-owahan ukuran alat sing disebabake dening nglereni panas cilik.
  • Hot Press Diamond Turbo Circular Saw Blade With Boss

    Hot Press Diamond Turbo Circular Saw Blade Kanthi Boss

    • Cut cepet & umur dawa & kinerja Stabil
    • Pemotongan udan utawa Pemotongan garing
    • Makarya kanthi aman, sepi, lan precise.reducing cutting & work time
    • Produk kita bisa nyuda gesekan pemotongan akeh, nambah flatness slab
    • Ngirit energi, ramah lingkungan
    • adaptasi gedhe
  • High Frequency Double Row Segmented Diamond Grinding Wheel

    Frekuensi dhuwur Double Row Segmented Diamond Grinding Wheel

    • 1. China pabrik langsung ngedol polishing grinding wheel
    • 2. Banget agresif mecah karo super pagawean
    • 3. Ngirit wektu luwih akeh lan ngilangake rasa lara nalika nindakake pakaryan
    • 4. Bobot entheng, gampang digunakake. Efisiensi King.
    • 5.Pinggir ayu karo langkah kurang
    • 6.Various gaya kasedhiya
  • Horseshoe Diamond Grinding Block for Ground

    Horseshoe Diamond Grinding Block kanggo Ground

    • 1.Using ing gilingan amba utawa pliosher planet kanggo mbusak lim, aspal etc.
    • 2. Copot epoxy ing lantai beton nalika dilengkapi mesin ginding lantai.
    • Mesin Terapan HTC Grinders
    • Aplikasi: beton, Teraso
    • Bentuk Trapesium / Bunder
    • Grit 16 # -320 #
    • Ukuran Segmen 3 pcs Segmen bunder
    • Sambungan 20 mm, 22,23 mm, Babak bunder
    • Werna Abang, Ireng, Kuning, Oranye, Ijo, Panjaluk Pelanggan
  • Diamond Wet Polishing Pads for Granite Marble

    Diamond Wet Polishing Pads kanggo Granite Marble

    • 1. Diameter 3″, 4″, 5″, 6″, 7″ (80mm, 100mm, 125mm, 150mm, 180mm)
    • 2. Kekandelan 2.5mm kekandelan digunakake
    • 3. Grit 50#, 100#, 200#, 400#, 800#, 1500#, 3000#, buff putih, buff ireng
    • 3. Aplikasi Granit countertops, watu marmer, travertine, watu gamping, sandstone etc
    • 4. Applied Machine: Angle Grinder lan Polisher
    • Kaluwihan:
    • 1. Top kualitas polishing pad karo kinerja unmatched saka ora ana liyane
    • 2. Direkayasa kanthi konsentrasi berlian sing dhuwur kanggo digunakake ing watu alam
    • 3. kualitas Premium serves kanggo urip dawa lan nggunakake efisien
    • 4. Nyuda wektu polishing kanthi efisien nggunakake pad fleksibel lan fleksibels
12>> Kaca 1 / 2