Diamond Polishing Pads

  • Diamond Wet Polishing Pads for Granite Marble

    Diamond Wet Polishing Pads kanggo Granite Marble

    • 1. Diameter 3″, 4″, 5″, 6″, 7″ (80mm, 100mm, 125mm, 150mm, 180mm)
    • 2. Kekandelan 2.5mm kekandelan digunakake
    • 3. Grit 50#, 100#, 200#, 400#, 800#, 1500#, 3000#, buff putih, buff ireng
    • 3. Aplikasi Granit countertops, watu marmer, travertine, watu gamping, sandstone etc
    • 4. Applied Machine: Angle Grinder lan Polisher
    • Kaluwihan:
    • 1. Top kualitas polishing pad karo kinerja unmatched saka ora ana liyane
    • 2. Direkayasa kanthi konsentrasi berlian sing dhuwur kanggo digunakake ing watu alam
    • 3. kualitas Premium serves kanggo urip dawa lan nggunakake efisien
    • 4. Nyuda wektu polishing kanthi efisien nggunakake pad fleksibel lan fleksibels